Akciós Dupla Black Spider Elektromos Kapásjelzők Szettben 2db

Akciós Dupla Black Spider Elektromos Kapásjelzők Szettben 2db 78000-034
A Black Fighter termékcsalád népszerűsége és termékpalettája folyamatosan növekszik.
A Black Fighter Slim elektromos kapásjelző a márkára jellemző extravagáns megjelenésen túl mindent tud, ami egy korszerű elektromos kapásjelzőtől elvárható.
A kapásjelző úgynevezett "Soft Touch" bevonatot kapott, mely kellemes tapintás biztosít, és ami még fontosabb, védi a kapásjelzőt a külső hatásoktól, párától.
Az előlapon található elegáns kör alakú felület kapás esetén feltűnő fénnyel villog.
Érzékelő tárcsája és energiatakarékos elektronikája a legapróbb, maszatolós kapások észlelésére is alkalmas. Természetesen hullámverés, szél esetén a kapásjelző érzékenységének állításával elkerülhetjük a kedvezőtlen környezeti hatásokból származó fals riasztásokat.

Használata:

Első használatkor, ha az elemek behelyezése után nem kapcsolódik be automatikusan a készülék, a "V" jelzésű bekapcsoló gombot kell néhány másodpercig nyomva tartani. Fontos, hogy ugyanez a gomb egyben a hangerőt is állítja, így további rövid nyomásokra a hangerőt tudjuk léptetni. Hosszú megnyomásra kapcsolja ki a készüléket.

Az elektromos kapásjelző oldalán két nyomógomb található "S" és "T" felirattal.
Az "S" a "sensitivity" azaz érzékenység beállítására használható. A gombot nyomva 8 féle szint állítható be. Az egyes szintek beállítását változó hosszúságú dallam is jelzi, hogy tudjuk hol tartunk.
A legrövidebb hangjelzés állítja be a legmagasabb érzékenységi fokozatot. Ekkor a kapásjelző görgő minimális elmozdulására is azonnal jelzést kapunk. További nyomkodásra a dallamok hosszának növekedése azt jelzi, hogy egyre nagyobb görgő elmozdulás esetén kapunk csak kapásjelzést. A nyolcadik szinten már futni kell a zsinórnak, hogy bejelezzen.

A fölső "T" jelzésű gomb a kapásjelző hangjának tónusát adjusztálja. Itt is 8 féle lehetőség közül választhatunk, nyilván egyéni igény kérdése, kinek melyik tetszik. A kapásjelző alján a szokásos masszív, szabvány menet található, és egy kis jack bemenet a szvingernek. A menet tetején, a jelzőhöz közel egy csavar is rendelkezésünkre áll, hogy a kapásjelzőt megfelelően magunk felé (vagy a kívánalmaknak megfelelően) rögzíthessük be.

Energiaellátás:
Az elemek helyes behelyezésére ügyelni kell! 3 db kis ceruzaelemre lesz szükségünk (AAA), mely nincs mellékelve, a gyártó a felhasználóra bízza, milyen minőségűt szeretne beletenni. A hátlap lecsúsztatása után a két szélső elem pozitív pólusa lesz lefelé, a középsőé felfelé.

A szettben két darab Elektromos Kapásjelző található!

Az akció a készlet erejéig érvényes!

Akciós Dupla Black Spider Elektromos Kapásjelzők Szettben 2db 78000-034

A Black Spider márka egyre több pontyhorgászatban használható speciális termékkel jelentkezik. Nagyon jó rod podjai vannak, PVA termékei, rádiós egységei és természetesen elektromos kapásjelzője is. Most az utóbbi terméket vontuk részletesebb mustra alá.
Ma már nem meglepő, hogy a horgászat során a kényelmi szempontok is előtérbe kerülnek. Külön hasznos, ha a kényelem praktikummal párosul. Ez teljes egészében igaz egy elektromos kapásjelzőre. Bizonyára sokan vannak, akiknek a horgászata során a fontos kiegészítők is rendelkezésére állnának, de nem feltétlen szeretne teszem azt, egy komplett rod pod szettet vásárolni, ellenben egy elektromos kapásjelző (mely bármilyen szabvány menetes botvillába becsavarható) jól jönne. Esetleg már rendelkezik rod poddal, de elektromos kapásjelzővel még nem. Számukra mindenképp megfontolandó alternatívát kínál a Black Spider általunk is kipróbált terméke.
A kapásjelző egyesével vásárolható meg. Már kézbe véve azonnal jó benyomást tesz, mert nagyon finom, ún. "soft touch" bevonatot kapott, amitől fogása selymes, kellemes tapintású. Elől a Black Spider logó és a bekapcsoló gomb azonnal szembe tűnik, ahogy a két oldalon felül a jelző ledek is. Az előlapon vonzza a szemet a kozponti nagy tárcsa Slim Alarm felirattal, (mely kapás esetén látványosan fénybe borul). Első használatkor, ha az elemek behelyezése után nem kapcsolódik be automatikusan a készülék, a 'V' jelzésű bekapcsoló gombot kell néhány másodpercig nyomva tartani. Fontos, hogy ugyanez a gomb egyben a hangerőt is állítja, így további rövid nyomásokra a hangerőt tudjuk léptetni. Hosszú megnyomásra kapcsolja ki a készüléket. A kapásjelző alján a szokásos masszív, szabvány menet található, és egy kis jack bemenet a szvingernek.
Az elemek helyes behelyezésére ügyelni kell! 3 db kis ceruzaelemre lesz szükségünk (AAA), mely nincs mellékelve, a gyártó a felhasználóra bízza, milyen minőségűt szeretne beletenni. A hátlap lecsúsztatása után a két szélső elem pozitív pólusa lesz lefelé, a középsőé felfelé.
Ez nincs külön jelölve (a hosszabb rugóhoz megy általánosan a negatív, a rövidebbhez a pozitív pólus), legyünk biztosak benne, hogy pólushelyesen rakjuk bele az elemeket! Minőségi elemekkel a kapásjelző simán kibír egy szezont. Kifejezetten energiatakarékos, a ledek is csak addig világítanak teljes fényerővel, ameddig feltétlenül kell, utána visszavesznek az energiából. Szvingerrel együtt használva kissé nagyobb a fogyasztása, hisz egy újabb egységet kell kiszolgálnia. 
Jól látható egyébkénta szvinger csatlakoztatásának a helye, nem nagyon téveszthetjük el! A szvingereket külön vásárolhatjuk meg.
Az elektromos kapásjelző oldalán két nyomógomb található 'S' és 'T' felirattal. Az 'S' a 'sensivity' azaz érzékenység beállítására használható. A gombot nyomva 8 féle szint állítható be. Az egyes szintek beállítását változó hosszúságú dallam is jelzi, hogy tudjuk hol tartunk. A legrövidebb hangjelzés állítja be a legmagasabb érzékenységi fokozatot. Ekkor a kapásjelző görgő minimális elmozdulására is azonnal jelzést kapunk. További nyomkodásra a dallamok hosszának növekedése azt jelzi, hogy egyre nagyobb görgő elmozdulás esetén kapunk csak kapásjelzést.
A nyolcadik szinten már futni kell a zsinórnak, hogy bejelezzen. Nem kell sokkal bővebben taglalni, hogy ez mennyire hasznos funkció. Nyugodt időben, kis áramlás és szél mellett lehet érzékenyebb beállításokat is alkalmazni, míg extrémebb viszonyok között, vagy kifejezetten nagy halra várva alacsonyabb érzékenység mellett nem fogja a horgászt sípolással bosszantani a jelző minden kis mozdulatra.
A fölső 'T' jelzésű gomb a kapásjelző hangjának tónusát adjusztálja. Itt is 8 féle lehetőség közül választhatunk, nyilván egyéni igény kérdése, kinek melyik tetszik.
A menet tetején, a jelzőhöz közel egy csavar is rendelkezésünkre áll, hogy a kapásjelzőt megfelelően magunk felé (vagy a kívánalmaknak megfelelően) rögzíthessük be.

 

Szállítási idő
2-5 Munkanap!
Garancia
1 Év

Megosztás:

Ár:
5 989 Ft
Nem rendelhető

Webhelyünkön sütiket használunk olyan technikai funkciók támogatására, amelyek növelik a felhasználói élményt.

Analitikai szolgáltatásokat is használunk. További információkért kattintson a gombra.